FANDOM


This story is still in progress. It's about a giant who's so big, he doesn't even fit it with the other giants. Please, don't edit.

Erbij horen is niet makkelijk als je Mont bent. Tenzij je vrienden probeert te worden met een berg. Mont was dan ook geen gewone reus, maar een reuzereus. Soms ook wel een bergreus genoemd omwille van zijn grootte, maar dat was te verwarrend, want een bergreus is eigenlijk gewoon een reus die in de bergen woont. En Mont woonde niet in de bergen. Hij woonde in het bos; een bosreus met andere woorden. Net zoals alle andere bosreuzen had Mont een dikke bruine harige huid en een groen toupetje. Daar hield de gelijkenis echter op. Mont was twee keer zo groot als z'n soortgenoten. Daarom dat de anderen hem "Masmas" noemden, wat 'reus' betekent in hun taal.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.